Concert de l'Escolania de Montserrat per la Fundació Nen Déu

Concert de l'Escolania de Montserrat

Data: 27 de maig de 2022
Hora: 20h 

Podeu comprar les entrades fent clic aquí.

L’Escolania de Montserrat i l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat per primera vegada compartiran escenari per presentar un concert únic a la Basílica Santa Maria del Mar.

La genialitat d’aquest Cor i de la OSSC oferirà un concert extraordinari amb peces de Mozart, Tchaicowsky, Grieg i d’altres.

La Fundació Nen Déu, en el any del seu 130é aniversari, i Fundació DTI organitzen aquest concert que ofereix l’oportunitat a tothom de gaudir de la música i de col·laborar amb dues causes importants: la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual i la
sensibilització social en la donació d’òrgans pel trasplantament.

La Fundació Nen Déu és una entitat social que treballa a Barcelona des de 1892. Ofereix educació, i atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual i física als seus Centres: Escola, Centre Ocupacional, Centre de Dia d’Atenció Especialitzada i Llar-Residència.

Publicacions relacionades: Concert: «The Ministers of Pastime: Phantastic Kapellmeisters» Cicle de concerts «L'Orgue del mar» - Gener de 2024 Concert de Gòspel benèfic ​Concert Coral de Nadal Concert de l'Escolania de Lluc i la Coral Sant Medir Concert benèfic per les víctimes de la guerra d'Ucraïna Concert de Nadal organitzat pels països del grup Visegrád Concert de Nadal de la Fundació Montserrat Caballé
Concert Escolania de Montserrat Orquestra Simfònica de Sant Cugat Fundació Nen Déu Fundació DTI