Concert de l'Escolania de Lluc i la Coral Sant Medir

Concert de l'Escolania de Lluc i la Coral Sant Medir

Data: Divendres, 24 de juny de 2022
Hora: 20h

Taquilla inversa a favor de Càrites Parroquial.

L'Escolania de Blauets de Lluc és una escolania dedicada al culte de la Mare de Déu del monestir de Lluc a Escorca (Mallorca). S'anomenen així pel color de la seva sotana. És l'entitat musical més antiga de Mallorca i una de les més antigues de l'Estat. Les seva història es remunta al segle XIII, però no va ser fins al segle XVI quan es creà una Escolania de sis infants. El 1892 s'incorporà l'ensenyament secundari i el centre es convertí en Seminari menor dels Missioners dels Sagrats Cors.

La Coral Sant Medir és una entitat catalana creada l'any 1956 que sorgeix dels animadors musicals de les celebracions litúrgiques de la Parròquia de Sant Medir, amb seu al barri de La Bordeta de Sants de Barcelona. Formada per uns 160 cantaires d'entre 3 i 80 anys es distribueix en diferents cors que afronten repertoris de tot tipus: música antiga, tradicional, clàssica, pop, de musicals... Forma part de les federacions corals de Catalunya com la Federació Catalana d'Entitats Corals i el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Publicacions relacionades: Jornada de Portes Obertes a la Basílica de Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2023 ​Concert Coral de Nadal Dansa contemplativa a Santa Maria del Mar Concert de l'Escolania de Montserrat per la Fundació Nen Déu Horaris de Setmana Santa de 2022 Concert benèfic per les víctimes de la guerra d'Ucraïna Concert de Nadal organitzat pels països del grup Visegrád Concert de Nadal de la Fundació Montserrat Caballé Aquest agost tornen les visites guiades als terrats de Santa Maria del Mar
Concert Escolania de Lluc Coral Sant Medir Càrites