Concert de l'Escolania de Lluc i la Coral Sant Medir

Concert de l'Escolania de Lluc i la Coral Sant Medir

Data: Divendres, 24 de juny de 2022
Hora: 20h

Taquilla inversa a favor de Càrites Parroquial.

L'Escolania de Blauets de Lluc és una escolania dedicada al culte de la Mare de Déu del monestir de Lluc a Escorca (Mallorca). S'anomenen així pel color de la seva sotana. És l'entitat musical més antiga de Mallorca i una de les més antigues de l'Estat. Les seva història es remunta al segle XIII, però no va ser fins al segle XVI quan es creà una Escolania de sis infants. El 1892 s'incorporà l'ensenyament secundari i el centre es convertí en Seminari menor dels Missioners dels Sagrats Cors.

La Coral Sant Medir és una entitat catalana creada l'any 1956 que sorgeix dels animadors musicals de les celebracions litúrgiques de la Parròquia de Sant Medir, amb seu al barri de La Bordeta de Sants de Barcelona. Formada per uns 160 cantaires d'entre 3 i 80 anys es distribueix en diferents cors que afronten repertoris de tot tipus: música antiga, tradicional, clàssica, pop, de musicals... Forma part de les federacions corals de Catalunya com la Federació Catalana d'Entitats Corals i el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Publicacions relacionades: Concert: «The Ministers of Pastime: Phantastic Kapellmeisters» Horaris de Setmana Santa de 2024 Cicle de concerts «L'Orgue del mar» - Gener de 2024 Concert de Gòspel benèfic Inici de curs de la comunitat de parròquies de Sant Pere, la Ribera i la Barceloneta Jornada de Portes Obertes a la Basílica de Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2023 ​Concert Coral de Nadal Dansa contemplativa a Santa Maria del Mar Concert de l'Escolania de Montserrat per la Fundació Nen Déu
Concert Escolania de Lluc Coral Sant Medir Càrites