Rèquiem de W.A Mozart a la Basílica de Santa Maria del Mar

Rèquiem de W.A Mozart a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona en el marc del Festival del Mil·leni.

El concert serà el dia 26 de març en dues sessions (18.30h i 20.30h) a càrrec de l'Orquestra Jove Filharmònica Catalana i el Cor Madrigal.

Orquestra Jove Filharmònica Catalana (JOFICAT):
Grigor Palikarov · Director

Cor Madrigal:
Natasha Tupin · Soprano
Laura Vila · Mezzo
Patrik Tapiol · Tenor
Fernando Álvarez · Baix

Programa:
WOLFGANG AMADEUS MOZART – Adagio & Fugida en Do menor KV 546, per a orquestra de corda
WOLFGANG AMADEUS MOZART – Rèquiem en Re menor, KV 626, per a solistes, cor i orquestra

Durada:
60min.

Orquestra Jove Filharmònica Catalana (JOFICAT):
La JOFICAT neix de la mà del director d’orquestra barceloní Melani Mestre, fruit de la vocació de crear una acadèmia d’orquestra permanent al nostre país que no tan sols consolidi la formació i el coneixement del repertori orquestral entre els joves sinó que fomenti l’excel·lència individual i col·lectiva de tots els seus membres de manera professional.

Cor Madrigal:
Pere Lluís Biosca, direcció
Va ser fundat per Manuel Cabero el 1951 i del 1993 al 2019 Mireia Barrera va ser la directora titular. Des de setembre del 2019 Pere Lluís Biosca assumeix la direcció. El cor mostra predilecció pel repertori dels segles XX i XXI, amb un interès especial en la divulgació dels autors catalans. Paral·lelament, manté una important activitat en el camp simfònic, principalment en col·laboració amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona, havent estat cor adscrit de l’Auditori i el OBC. Ha estat dirigit per grans batutes com Celibidache, Cambreling, Frühbeck de Burgos, Decker, Foster, Gergiev, González, Haenchen, Hager, King, Kovács, Mes, Mena, Ono, Oue, Pablo Pérez, Pinnock, Pons, Ros Marbà, Rostropovitx o Soustrot. En l’etapa que Manuel Cabero va estar davant, va cantar en l’estrena mundial de Atlántida de Falla.

Més informació a www.festival-millenni.com.

Publicacions relacionades: Horaris de Setmana Santa de 2024 Jornada de Portes Obertes a la Basílica de Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2023 Dansa contemplativa a Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2022 Rèquiem de Mozart - 23è Festival del Mil·lenni Aquest agost tornen les visites guiades als terrats de Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2021
Santa Maria del Mar Mozart Requiem