Dansa contemplativa a Santa Maria del Mar curs 2024-2025

La dansa contemplativa és una manera de pregar no només amb la ment i el cor sinó fonamentalment amb el cos. A través del gest i el moviment, orant en grup, la dansa va conduint a un estat meditatiu i d'oració.

Com qualsevol altre tipus d'oració, és un mitjà per trobar-se amb Déu, sentir el seu amor i així estar en el món intentant ser testimonis d’aquest amor.

A Santa Maria del Mar, des de fa uns anys, un grup de persones ens trobem cada 1r dilluns de mes per pregar amb dansa contemplativa de 20h a 21h després de la missa parroquial que se celebra a les 19:30h.

Per a més informació escriviu a dolors.parellada@gmail.com.

Per saber-ne més sobre la dansa contemplativa:

www.mistica.es
www.redescristianas.net
www.cristianismeijusticia.net
Llibre «Danza Contemplativa. Coreografías». Editorial San Pablo, Madrid, 2005

Publicacions relacionades: La Capella de Música de Santa Maria del Mar convoca audicions per a formar-ne part Capvespres a Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2024 Inici de curs de la comunitat de parròquies de Sant Pere, la Ribera i la Barceloneta Jornada de Portes Obertes a la Basílica de Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2023 Dansa contemplativa a Santa Maria del Mar curs 2022-2023 Horaris de Setmana Santa de 2022 Aquest agost tornen les visites guiades als terrats de Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2021
Santa Maria del Mar Dansa contemplativa Pregaria