Capvespres a Santa Maria del Mar

La Basílica de Santa Maria del Mar i Volta. Cultura, Història i Patrimoni presenten una exclusiva visita guiada per conèixer el temple quan cau la nit i les portes ja són tancades. En aquestes visites, de durada entre 1h30 i 1h45, els participants podran recórrer a fons l'interior de la basílica, tot accedint a espais normalment reservats, i pujar amb l'acompanyament d'una persona experta als terrats. A més de meravellar-se amb l'esplèndida arquitectura de l'edifici i conèixer les darreres investigacions sobre la seva història, la visita permet veure caure la nit sobre la ciutat des d'un punt de vista d'allò més sorprenent.

Les sessions tindran lloc els dies:
Divendres 5 de juliol
Divendres 12 de juliol
Divendres 19 de juliol
Divendres 26 de juliol

Es fan dues visites guiades a cada sessió: a les 20:45, en català. A les 21:15, en castellà.

El preu de l'entrada general és de 22,92 €, i hi ha descomptes per a jubilats, estudiants i infants. Es poden adquirir les entrades aquí (Entradium).

Publicacions relacionades: Dansa contemplativa a Santa Maria del Mar curs 2024-2025 La Capella de Música de Santa Maria del Mar convoca audicions per a formar-ne part Horaris de Setmana Santa de 2024 Jornada de Portes Obertes a la Basílica de Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2023 Dansa contemplativa a Santa Maria del Mar curs 2022-2023 Horaris de Setmana Santa de 2022 Aquest agost tornen les visites guiades als terrats de Santa Maria del Mar Horaris de Setmana Santa de 2021 Rèquiem de W.A Mozart a la Basílica de Santa Maria del Mar
Visita cultural Santa Maria del Mar Capvespres